Tilaa kirjoja

  

 • Juontamisen oppikirja
  Juontamisen oppikirja antaa konkreettiset eväät asiantuntijoille toimia juontajan roolissa missä tahansa tapahtumassa. Juontajan rooli on olennainen yrityksen sisäisissä tapahtumissa, messuilla, seminaareissa sekä kaikissa yleisötapahtumissa. Tällä hetkellä työelämässä toimivilta eri alojen asiantu..
  Lue lisää
 • Kehittäjän oppiva asenne
  Kehittäjän oppiva asenne tarkastelee kehittäjän mieltä pureutuen niihin tekijöihin, jotka vaikuttavat kehityksen onnistumiseen ja yrityksen menestymiseen. Kirja haastaa näkemään, kuinka meissä jokaisessa on paljon viisautta ja ymmärrystä kehittää jotain itseämme suurempaa - kaikki keksiminen, oivalt..
  Lue lisää
 • Missimatka oman elämän brändilähettilääksi
  Tämä kirja ei jätä lukijaansa kylmäksi! Kyseessä ei ole kauniiden missikuvien katselukirja, vaan kirja pitää sisällään useita tarinoita nuorista naisista, jotka hyppäävät tuntemattomasta julkisuuden valokeilaan. Monella heillä on takanaan unelma misseydestä, mutta julkisuuden valokeilaan astuessaan ..
  Lue lisää
 • Vahvan johtajan tauti - Kun vahvuudesta tuleekin suurin heikkous
  ”Olisinpa saanut tämä kirjan ollessani voittamaton johtaja!” Ylemmän tason johtajat sopivat monesti tietynlaiseen persoonallisuusmuottiin. Ylempään johtoon päätyy usein vahvoja persoonia, jotka menevät läpi harmaan kiven ja oman mielensä mukaan. Vahva persoonallisuus on vahvuus, mutta se myös..
  Lue lisää
 • Olen juoksija
  Ihmiselle juokseminen itsessään edustaa mitä luonnollisinta liikuntamuotoa. Ihmisen varttuessa juoksemisen rooli vähenee, ja henkilöllä ei enää ole sisäsyntyistä tarvetta juosta. Usein keski-ikää lähestyvät ja keski-ikäiset kuitenkin kiinnostuvat juoksemisesta uudelleen, ja he haluavat kehittää itse..
  Lue lisää
 • Sataottelija ja tuloksekas perusjohtaja
  Vastuullisuus, avoimuus, eettisyys, kestävä kehitys ja asiakaslähtöisyys ovat nousseet viime vuosina johtamisen keskeisiksi elementeiksi. Ilman näiden toteutumista ja toteuttamista johtajan ura on todennäköisesti lyhyt ja vähintään kivikkoinen. Näiden pääteemojen lisäksi esille putkahtaa milloin min..
  Lue lisää
 • Sata myyttiä arvoista
  Arvot näkyvät arjessa. Näkyvätkö? Arvot eivät ole joko-tai-juttu, vaan sekä-että. Arvot ovat sekä näkyvillä että näkymättömissä. Arvot ovat sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän väline. Ne ovat sekä selkeästi määritelty että määrittyvät tekijän tekemisen kautta. Arvot ovat sekä abstrakti asia e..
  Lue lisää
 • Tunnevoimaa bisnekseen
  Menestyminen perustuu yksinkertaisesti siihen, kuinka kiinnostuneita, ostohalukkaita ja sitoutuneita asiakkaat ovat. Digiajassa huomion herättäminen ja asiakkaiden sitouttaminen edellyttää vuosi vuodelta parempia vaikuttamisen taitoja. Tunnevoimaa bisnekseen johdattaa lukijan suoraan tunnevaikut..
  Lue lisää
 • Luottamuskulttuuri - työyhteisön voimavara
  Luottamus ei ole abstrakti asia, se tuntuu luissa ja ytimissä. Se on mukana jokaisessa kohtaamisessa ja kaikessa mitä tapahtuu. Kuulemme sen sanoista ja äänensävystä, näemme sen elekielestä ja aistimme sen tunnelmasta. Huomaamme myös nopeasti, onko yhteisö hyvin toimiva ja ihmisiä huomioiva. Haa..
  Lue lisää

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy