Omakustanteen kautta kirjailijaksi

Sinusta voi tulla kirjailija monen erilaisen polun kautta. Jos haaveenasi on kirjoittaa kirja tai haluat tehdä kirjastasi täysin omannäköisen, voi toimiva tapa olla toteuttaa se omakustanteena! Oman kirjan tekeminen on kauttamme helpompaa kuin arvaatkaan!

Tuotamme sinulle kirjan ”avaimet käteet”-mallilla. Mikäli kirjasi ei täytä kriteerejä Value Booksin kustannusvalikoimaan, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden julkaista kirjasi omakustanteena, avaimet käteen – kokonaisuudella! Vaikka ensimmäinen ajatus omasta teoksesta ja julkaisusta voi tuntua mahdottomalta tai tavoittamattomalta haaveelta, koska sinulla käsitys siitä, että kustantamoiden seulat on mahdottomia läpäistä. 

Omakustanne on yksi loistava tapa aloittaa ura kirjailijana – samalla voit vahvistaa sekä omaa henkilöbrändiä että edistää itselleen tärkeää asiaa. Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi – räätälöimme ”avaimet käteen”-kokonaisuuden sinulle vastaamaan tarpeitasi. Omakustanteestakin saadaan tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, juuri sinun näköisesi räätälöimällä! 

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy