Kirjailijat

  

 • Sari Kuusela
  Sari Kuusela on yhteiskuntatieteiden tohtori ja tietokirjailija, joka on työssään ja kirjoissaan syventynyt vuorovaikutukseen, työyhteisöjen toimintaan, valtaan ja johtamiseen sekä sosiaalisten tilanteiden dramaturgiaan.
  Lue lisää
 • Minna-Kaarina Forssén
  Minna-Kaarina Forssén on johtamisesta ja työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, joka on työurallaan keskittynyt työyhteisöjen onnistumisia tukeviin toimintatapoihin ja muutosten johtamiseen.
  Lue lisää
 • Marjo Huhtala
  Marjo Huhtala on valmentaja. Asiakkaidensa kanssa hän toteuttaa intohimoisesti ja uteliaasti konsepteja, jotka vahvistavat johtajuutta - asennetta, vuorovaikutteisuutta ja systemaattisuutta. Marjon kanssa projektipäälliköt, esimiehet ja johtajat saavat mahdollisuuspotentiaalinsa esiin. Valmentautunu..
  Lue lisää
 • Jaana Villanen
  Senior advisor, arvostrategi Jaana on ”Senior Advisor”, joka rakastaa intohimoisesti kehittämistä, merkityksellisyyden etsimistä ja löytämistä ja elämän ytimen vahvistamista arvopohjaisesti. Jaana haastaa kirjoissaan positiivisella ja ratkaisukeskeisellä tavalla lukijaa oppimaan ja oivaltamaan, ..
  Lue lisää
 • Kati Vasell
  Kati Vasell on toiminut juontajana yli 10-vuotta. Hän kapusi lavalle juontamaan toimittuaan ensin tapahtumatuottajana ja mallina. Kati aloitti juontamisen kauppakeskustapahtumista ja festivaalilavoilta ja on sittemmin juontanut niin yritystapahtumissa, messuilla kuin TV:ssäkin. Kati toimii lisäksi s..
  Lue lisää
 • Sunneva Sjögrén
  Missikeisarinna, toimitusjohtaja Yrittäjä, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen Sunneva Kantola on vuosien saatossa tehnyt töitä kauneuden, hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen parissa. Sunneva on innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Sunnevan asenne elämään on uskomattoman positiivinen ja sen ..
  Lue lisää
 • Tuuli-Elina Ruuskanen
  Tuuli-Elina Ruuskanen omaa yli 10-vuoden juontokokemuksen. Tuuli-Elina aloitti juontamisen yritystilaisuuksista ja seminaareista mutta niittää mainetta nykyään myös juontajana kaupallisissa tapahtumissa. Tuuli-Elinan vahvuutena on juontojen käsikirjoitus ja hän toimii myös puhujana. Tuuli-Elina ..
  Lue lisää
 • Katja Pasanen
  Katja Pasanen on kannustava mentaalivalmentaja, joka saa valmennettavastaan parhaat ominaisuudet esille. Katja uskoo, että oman mielen hallinta on tulevaisuudessa entistä tarpeellisempaa. Jokainen meistä tarvitsee muuntautumiskykyä ja vuorovaikutuskykyä. Katjalla on vahva kokemustausta urheilu..
  Lue lisää

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy