Tilaa kirjoja

  

 • Missimatka oman elämän brändilähettilääksi

  Tämä kirja ei jätä lukijaansa kylmäksi! Kyseessä ei ole kauniiden missikuvien katselukirja, vaan kirja pitää sisällään useita tarinoita nuorista naisista, jotka hyppäävät tuntemattomasta julkisuuden valokeilaan. Monella heillä on takanaan unelma misseydestä, mutta julkisuuden valokeilaan astuessaan joutuvat läpikäymään omia uskomuksiaan itsestään ja ulkonäöstään. Usea heistä on kokenut kiusaamista, vähättelyä ja kyseenalaistusta mm. oman ulkonäön vuoksi. Kirja sisältää kymmeniä tarinoita nuorten naisten itsensä kirjoittamana ja näkemänä.

  Rinnalla haastatteluita sekä Miss Suomi-kilpailuun että Miss Plus Size-kilpailuun osallistuneiden matkasta oman elämän brändilähettilääksi. Miten löytää omat voimavarat ja miten elämän muuttuessa osaksi julkista keskustelua kestää paineita? Laajoja ennen lukemattomia haastatteluita mm. Alina Voronkova, Niina Kuhta, Anni Harjunpää, Sara Chafak ja Tarja Smura. Oman tarinansa kertoo myös missikeisarinna Sunneva Kantola. Millaista on ollut jatkaa Miss Suomi brändin kanssa ja mitä työ vaatii tänä päivänä pärjätäkseen.

  Lukija pääsee myös kurkistamaan kulissien taakse, sillä missien hovikuvaaja, toimittajat ja laaja joukko muita taustahenkilöitä avaavat työtä, mitä taustalla tehdään. Kuinka mikään ei synny sattumalta. Rinnalla laaja ennen näkemätön kuvatausta.

  Kirja rohkaisee lukijaa löytämään oman polkunsa oman elämän brändilähettilääksi. Kirjansivut sisältävät myös runsaasti konkreettisia vinkkejä.

  Kirjan on kirjoittanut arvostrategi, tietokirjailija Jaana Villanen ja visuaalisesta ilmeestä sekä
  laajasta kuvakokonaisuudesta vastaa missikeisarinna, toimitusjohtaja Sunneva Kantola.

  Tekijät: Jaana Villanen & Sunneva Sjögren

  Tilaa kirja

    Takaisin

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy