Ilmianna itsesi

Onko Sinulla vaikuttava kirjaidea tai valmis käsikirjoitus, jolle etsit kustantajaa?

Koetko, että olet ammattilainen, joka haluaa saada julkaisunsa muiden ammattikirjojen joukkoon? Jos sinulla on sanomasi välittämiseen ja kirjoittamiseen intoa, ja haluat vaikuttaa omaan osaamisalueesi painopisteeseen tai laajentaa ajattelua asiasta, jonka avulla voimme muuttaa ajattelua, olet juuri se lahjakas ammattilainen, nykyinen tai tuleva tietokirjailija, joita etsimme joukkoomme! Kuulemme mielellämme tietokirjaideastasi jo sen suunnitteluvaiheessa.

Tärkeitä ensimmäisiä vaiheita ovat idea tietokirjan sisällöstä, miksi se tulisi kirjoittaa ja mikä on oma äänesi ja näkökulmasi siinä? Pohdi sen jälkeen, onko ajatuksesi riittävän vankalla perustalla kokonaisen tietokirjan kirjoitusprosessille? Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä, ota yhteyttä ja kerro ajattelemastasi aiheesta meille tarkemmin. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla: kasikirjoitukset@valuebooks.fi.

Huomioithan, ettemme palauta käsikirjoituksia, joten ota ensiyhteys kertomalla ajatuksestasi ennen materiaalin toimitusta. Mikäli sinulla on jo valmis käsikirjoitus, voit lähettää sen tai teoksen sisällysluettelon (tai hahmotelman siitä), josta selviää suunnittelemasi kokonaisuus. 

 

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy