Missio, visio, arvot

MISSIO

Avarramme ajattelua

Haluamme uskoa, että voimme kirjoilla vaikuttaa ja osaltamme muuttaa maailmaa. Kaikki on muutoksessa koko ajan – halusimmepa tai emme. Mitä laajemmin kykenemme näkemään kuhunkin osa-alueeseen vaikuttavat asiat, sen selkeämpi ja kirkkaampi on ajatuksemme. Haluamme antaa tähän muutokseen kustantamona oman panoksemme.

VISIO

Uudistamme maailmaa 

Haluamme olla näyttämässä suuntaa siitä, millainen on tulevaisuuden kustantamo ja pyrimme tuomaan jokaisella teoksella, palveluillamme ja osaamisellamme positiivista vaikutusta yhteiskunnalle. Uskomme, että maailma muuttuu parempaan suuntaan asiaan uskovien uudistajien myötä, ja että meillä on yhdessä kirjailijoidemme kanssa mahdollisuus vaikuttaa tähän.

ARVOMME

Intohimolla 

Meille kirjat ovat intohimo. Haluamme tarjota mahdollisuuden omaan kirjaan jokaiselle, jolla on intohimo omaa asiaansa kohtaan.  Uskomme, että ihmiset, joilla on intohimo oman asian asiansa edistämiseen näkevät siinä jotain sellaista, mitä muut eivät näe – ja näitä ajatuksia ja oppeja maailma tarvitsee. 

Kokeilemalla

Mikä estää? Haluamme olla edelläkävijä uudistamassa omaa toimialaamme tekemällä myös toisin. Kokeilemme uusia tapoja, testaamme ja tutkimme. Opimme siten koko aika lisää. 
Emme usko, että kirjan voima häviää – vaan se vahvistuu, mutta muoto voi olla moninainen. Tämän haluamme oppia. Siksi kokeilemme ja innostamme myös kirjailijoitamme kokeilemaan, oppimaan ja kehittämään omaa toimintaa.

Vaikuttamalla

Uskomme, että yhdelläkin sanalla on vaikutusta. Jokainen meistä vaikuttaa useihin eri asioihin, ja teemme sitä joskus jopa huomaamattamme. Kirjat voivat olla myös väline synnyttää suurempaa näkyvyyttä ja vaikuttavuutta. 

Haluamme omalla kustannustoiminnallamme mahdollistaa yhä useampaa ammattilaista välittämään viestiään kirjojen välityksellä. Edistämme alan ammattiosaamista rakentamalla verkostoja sekä kehittämällä kursseja ja koulutuksia, joiden avulla toimialansa ammattilaiset saavat käyttöönsä aina ajantasaisinta tietoa ja oppia kehittää osaamistaan.

 

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy