Kirjoittajakurssit

Haluamme antaa sysäyksen kohti tietokirjaa ja kirjoittavan ihmisen elämää.

Kirjoittajakurssimme on äärimmäisen tavoitteellinen ja se tähtää siihen, että kurssilaiset kehittyvät kirjoittajana, löytävät oman äänensä ja suunnan sekä kasvattavat omaa henkilökohtaista kirjoittajaidentiteettiään. Uskomme, että monella on kykyä kirjailijaksi, mutta tarvitsee vain hieman lisää vahvistusta ja itsetuntoa uskaltaa avata ovi kirjoittajaksi.

Opintojen pääpaino on omassa tekemisessä. Kirjoittajakurssilla päivät aloitetaan luennolla, sitten jakaudutaan ryhmiin, joissa kirjoitetaan, ruoditaan toisten kirjoituksia, välillä läpikäydään yhdessä tehtyä - ja taas kirjoitetaan. Kirjoittajakurssilla tehdään yksilö– ja ryhmätyötä, kirjoitetaan ja keskustellaan paljon ammattitaitoisten ja kokeneiden opettajien johdolla.

Kirjoittajakurssimme ovat kokonaispaketteja, jossa opetuksen lisäksi tarjoutuu mahdollisuus tutustua myös muihin kirjoittajiin. Pääset keskustelemaan luottamuksen ilmapiirissä kirjoittamisen ilosta ja vietillä vaikuttamisesta – mutta myös kirjoittamisen ongelmista muiden samanhenkisten kanssa. Kirjoittajakurssillamme pääset kuitenkin ajatuksista tekoihin. 

Kirjoittajakurssin päätteeksi sinulla on suora mahdollisuus tarjota tietokirjaasi kustannettavaksi – tai toteuttaa ”avaimet käteen”-kokonaisuudella omakustanne.

Ensimmäiset kirjoittajakurssimme starttaavat tammikuussa 2021. Kurssit avautuvat lokakuussa 2020 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle kurssille mahtuu mukaan 20 opiskelijaa.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Suomessa toimii myös kymmeniä alueellisia kirjailija- ja kirjoittajayhdistyksiä, jotka järjestävät kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen liittyviä tapahtumia ja toimintaa: kirjoittajakursseja, arvostelupalveluja, seminaareja, matkoja, kirjoituskilpailuja. Kirjoittajayhdistyksessä kirjallisuudesta kiinnostunut voi löytää yhteyden muihin kirjoittaviin ihmisiin, saada palautetta ja löytää väylän tekstiensä julkaisemiselle. 

Lue lisää:

 

Value Books Oy

Y-tunnus 3086547-8
Tietosuojaseloste

c/o Basam Books Oy

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

 

Verkkosivut - Opiferum Oy